Externe Mindset incompany programma's

Uitdagingen waar we een oplossing voor bieden

Als organisatie zitten we tegenwoordig in een veel complexere wereld met veel onderlinge afhankelijkheden. Van kleine bedrijven tot multinationals worden we uitgedaagd om effectief en innovatief te opereren om succesvol te kunnen zijn. In deze omgeving zien we deze 5 uitdagingen bovenaan prioriteiten lijsten:

Leiderschap

Leiderschap blijft de belangrijkste factor in het succes van de organisatie, maar niet op de manier die we eerder vaak zagen. De sleutel tot duurzame groei en succes in de moderne economie is niet een dominante leider of zelfs een visionaire, maar een leider die mensen support om met kracht en initiatief samen te werken. Dit vraagt:

 1. Verandering van mindset van leiders van intern naar externe mindset
 2. Leiders toerusten met externe mindset vaardigheden om hun teams en organisaties te leiden
 3. Versterken van relatievaardigheden
 4. Versterken van luistervaardigheden
 5. Versterken van communicatie en correctie vaardigheden

Teaming and Collaboration

Individuals, teams, and departments in organizations are interrelatedā€”they affect and are affected by each other. The key to collaboration and teamwork is helping people to be accountable not only for their actions and outputs but also for their influence on others. Organizational success depends on building intra- and inter-team understanding and accountability. This work dramatically improves problems common with:

 1. Silos
 2. Labor-management relations
 3. Mergers and acquisitions
 4. Conflict
 5. Stagnation

Innovation and Performance

Increased performance and heightened levels of innovation depend on building highly engaged workforces that work together cross-functionally so that different viewpoints and expertise can merge together to produce truly innovative solutions. In order to achieve this, organizations need:

 1. Lateral as well as vertical alignment
 2. Ongoing and real-time performance conversations
 3. A performance management system that fosters continuous employee growth
 4. High employee engagement
 5. A collaborative culture

Culture Change and Integration

To be successful in todayā€™s environment, companies must create and maintain a truly effective, high-performing culture. This includes:

 1. Improving employee engagement
 2. Maintaining a desired culture even as the company grows
 3. Managing multi-generational workforces
 4. Aligning individual and organizational performance management systems
 5. Creating a culture of innovation and/or continuous improvement (Lean/Six-Sigma implementation)

Strategic Plannnig and Execution

In an increasingly complex world, future-oriented thinking becomes more difficult and more necessary. Organizations must become effective in:

 1. Strategic planning
 2. Organizational alignment around strategic objectives
 3. Leadership developmentā€”preparing capable leaders, especially if managers are technical experts without leadership training
 4. Maintaining human relationships as we work more virtually
 5. Learning and development via e-learning platforms

Arbinger oplossing

Door bedrijven te helpen bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van een uiterlijke mindset, stelt Arbinger hen in staat om al hun talent en middelen in te zetten zonder de wrijving tussen mensen die vaak effectief leiderschap, samenwerking en besluitvorming belemmeren. We werken in alle sectoren.

Wij leveren transformatie aan bedrijven door middel van de volgende programma's en diensten: Uiterlijk leiderschap Implementatie tools Uiterlijk leiderschap Systeem- en procesadvies Outward Mindset Strategische Planning en Uitvoering

 • Het ontwikkelen en implementeren van een Externe Mindset
 • Extern Leiderschap
 • Implementatie Tools
 • Outward Inclusion
 • Consulting op systemen en procedures
 • Externe Mindset strategische planning en Uitvoering

Externe Mindset in stappen

Ons transformatieproces in vijf stappen is van toepassing op individuen, teams en organisaties van elke omvang. We stemmen onze ondersteuning af op de behoeften en doelstellingen.

Kleine organisaties en teams

Kleine teams kunnen onze open workshops bijwonen of deelnemen aan interne training, persoonlijk of via virtuele levering. Het voordeel van de interne optie - naast gemak - is de mogelijkheid om de voorbeelden en discussies aan te passen aan de specifieke omgeving, uitdagingen en behoeften van het bedrijf.

Middelgrote organisaties

Afhankelijk van de doelen van een bedrijf, kan een selecte groep leiders eerst een openbare workshop bijwonen - persoonlijk of virtueel - om Arbinger's tools in hun eigen werk te implementeren. Om een groter programma in een organisatie uit te rollen, raden we in company workshops en de implementatie van Arbinger-tools aan. Medewerkers die een train-de-trainer-cursus volgen, kunnen het materiaal van Arbinger vervolgens doorlopend aan iedereen in de organisatie leren. Deze aanpak maakt een snelle implementatie en duurzame transformatie mogelijk.

Grote multinationals

Leiders in de organisatie nemen deel aan onze fundamentele workshop en leiderschapstrainingen. Voor organisaties die zo zijn gestructureerd dat persoonlijke workshops niet mogelijk zijn voor eerstelijnsmedewerkers die training nodig hebben, bieden we een modulaire leveringsmethode waarbij video's en groepsdiscussies de inhoud van de workshop van een hele dag vervangen.

Resultaten en uitkomsten

Samenwerking met leren & ontwikkelen partners

Medewerkers tijd laten maken voor L&D

We werken samen met klanten om trainingsprogramma's te ontwerpen die passen bij de schema's van werknemers. Of de uitdaging nu een op ploegendiensten gebaseerd personeelsbestand is, het onvermogen om dagen buiten kantoor door te brengen of gewoon een gevoel van "ik heb het te druk", we hebben oplossingen die werken voor een reeks werknemers.

De inspanningen van een klein L&D-team opschalen

Arbinger vult je team aan! Bovendien kan onze Train-the-Trainer-certificering niet alleen je team voorbereiden, maar ook andere medewerkers, zodat ze training in je organisatie kunnen geven

Aantonen ROI

Aan het begin van een opdracht raden we aan doelstellingen vast te stellen voor zowel mindset als belangrijke bedrijfsstatistieken. Om dit te bereiken, zullen we met jullie samenwerken om onze Mindset Assessment en / of Organisatie Assessment in de hele organisatie te houden en de beoogde bedrijfsresultaten te identificeren. Door deze metingen regelmatig uit te voeren, kun je verbeteringen in mindset meten en het trainings- of veranderingsprogramma koppelen aan de bedrijfsresultaten van jullie organisatie.

Enkele cases

Vraag een gesprek aan

Versturen

Adresgegevens

Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan