Mindset bepaalt gedrag. Gedrag bepaalt resultaat.

Juist nu!

Externe Mindset in tijden van Crisis

Hoe houd je jouw team gemotiveerd en betrokken? Hoe beweeg je als organisatie mee in deze turbulente en onzekere tijd? Laat je inspireren en krijg houvast door onze webinars en workshops!

Live Webinars (NL)

Meld je aan voor onze gratis webinars

Praktische Coachconsults & Webinars

mei en juni 2020

Herken je dat je narrig wordt van bepaalde situaties, alsof je er maar niet verder mee komt. Dat zijn vaak juist situaties die ons uitnodigen om onze power terug te nemen en te kijken hoe we hier doorheen komen! Dat is precies wat we doen met onze praktische Coachconsults. Nieuwsgierig? Klik hieronder op meer info. WIL JE AL KENNISMAKEN? BEKIJK ONZE INTERVIEW WEBINARS Volg alvast onze gratis webinar serie De externe mindset interview series. Van 19 mei tot 30 juni bieden we iedere dinsdagavond op LindedIn een webinar aan, door en voor leiders. Meer info over de coachconsults en de webinars:

MEER INFO

Webinar Externe Mindset

14 juli 2020 | 9 - 10 uur

Mindset bepaalt gedrag. Gedrag bepaalt resultaat. Juist nu! Al 35 jaar helpt Arbinger organisaties succesvol veranderen door hun medewerkers te helpen een Externe Mindset te ontwikkelen. Studies hebben aangetoond dat organisaties die op dit soort mindset verandering focussen, vier keer meer kans hebben om te slagen in organisatieverandering, dan organisaties die zich alleen richten op gedragsverandering. We nemen je in dit uur graag mee in de filosofie en theorie van The Arbinger Institute. Meld je aan. Our treat!

AANMELDEN

BEKIJK ONZE WEBINARS

Bekijk de diverse webinars rondom de challenges die je nu als organisatie ervaart. Zowel een complete reeks van The Arbinger Institute als diverse online sessies die wij zelf gegeven hebben.

Bekijk webinars

Open workshop

Bekijk de complete agenda met Arbinger Workshops & Webinars. Bijv. Externe Mindset Workshop (2 & 3 juli 2020)

Bekijk workshops & webinars

Virtuele InCompany Workshop

Externe Mindset theorie & implementatie

Tijdens deze InCompany workshop leert jouw team een externe mindset te ontwikkelen en toe te passen. Een internationaal bewezen programma dat nu ook virtueel aangeboden wordt. Zeer geschikt om juist nu in deze periode samen met de collega’s te volgen. De workshop (ZOOM-platform) bestaat uit 4 sessies van 2-3 uur, verdeeld over twee dagen of vier dagdelen.

Meer info en aanmelden

Over Arbinger

Wij veranderen Mindset, Gedrag en Resultaten. Als consultants en facilitators helpen wij organisaties daadwerkelijk in beweging te komen door middel van cultuurverandering.  Om effectief een verandering in een organisatie te bewerkstelligen, zal niet alleen het gedrag moeten veranderen, maar met name de mindset. Om tot deze diepere laag te komen,…

LEES VERDER

Informeer naar een spreker

Haal een van onze sprekers in huis voor een keynote over duurzame cultuurverandering.

Boek een spreker

Doe een Mindset Assessment

Test je eigen mindset en de mindset van jouw team of organisatie

Doe het Assessment

Lees over onze werkwijze

Lees meer over onze producten en diensten voor individuen, teams en organisaties

Lees Meer

Op de hoogte blijven van artikelen, workshops, events en meer?

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Boeken

Verdiep je in de fundamentele begrippen van Arbinger via onze internationale bestsellers!

Onze BoekenExterne Mindset implementeren

Of je nu geïnteresseerd bent in individuele ontwikkeling, een goed werkend team wilt samenstellen of een organisatie wilt transformeren, we werken graag met je samen. We ondersteunen jou en jouw organisatie bij elke stap van het veranderingsproces.

Vermeld in het contactformulier wat jouw behoeften, doelen en uitdagingen zijn. Een van onze consultants neemt dan contact op om verder te bespreken.


Laten we beginnen!


Verzenden