Mindset drives behavior. Behavior drives results.

WE CHANGE MINDSETBekijk Video

Organisaties met werknemers die min of meer dezelfde mindset hebben als zij altijd hadden, zullen min of meer dezelfde resultaten blijven behalen die ze altijd hebben behaald. Baanbrekende resultaten vinden plaats wanneer mensen veranderen van een op zichzelf gerichte interne mindset naar een op anderen gerichte externe mindset.

We stellen organisaties en hun mensen in staat om naar een externe mindset over te gaan via een vijfstappenproces: meten, trainen, implementeren, evalueren en verankeren. Voordat je met het proces begint, raden we je aan met ons te praten over jullie specifieke behoeften, uitdagingen en doelstellingen. We kunnen dan helpen met een op maat gemaakte benadering om de vijf stappen optimaal te benutten.

Proces Stappen

Meten
Ons werk begint met een analyse van de huidige situate – als individu, team of organisatie. Ditassessment varieert van een informeel gesprek tot een systematische uitvoering van onze implementatie tools.

Trainen
Bij Stap 2 doorlopen jij of de mensen in jouw organisatie een training van wereldniveau dat aanzet tot diep begrip en motivatie om te veranderen; daartoe ontvang en jullie de nodige tools.

Implementeren
Bij Stap 3, passen jullie de tools en inzichten verworven tijdens de trainingen toe; stellen jullie de systemen en processen bij om de gewenste veranderingen te bereiken en te behouden.

Evalueren
Bij Stap 4, evalueren we mindset en voortgang d.m.v. de meetinstrumenten vastgesteld in Stap 1.

Verankeren
Bij Stap 5, ontvangen jullie doorlopende coaching, consulting en andere ondersteuning om het momentum in stand te houden en de koers aan te passen waar nodig.

Externe Mindset implementeren

Of je nu geïnteresseerd bent in individuele ontwikkeling, een goed werkend team wilt samenstellen of een organisatie wilt transformeren, we werken graag met je samen. We ondersteunen jou en jouw organisatie bij elke stap van het veranderingsproces.

Vermeld in het contactformulier wat jouw behoeften, doelen en uitdagingen zijn. Een van onze consultants neemt dan contact op om verder te bespreken.


Laten we beginnen!


Verzenden