Off we go!!!

BIJZONDERE VERHALEN.
IMPACT.
OP JOUW MOMENT.

Outward Mindset Online is een vernieuwende video cursus. Het brengt onze toepassing van het Arbinger gedachtengoed naar een volgend niveau. En het helpt om de impact van Externe Mindset verder uit te breiden in organisaties.

Deze ervaringsgerichte video cursus is bedoeld om ons als deelnemers te helpen doorontwikkelen en is gebaseerd op praktijk ervaringen van mensen die onze collega’s kunnen zijn. Zij hebben Externe Mindset ingezet bij het aangaan van hun uitdagingen. Het Outward Mindset Online programma gebruikt diverse Arbinger-tools en handvatten zodat we direct praktisch aan de slag kunnen.

Klik hier voor een uitgebreide brochure over Outward Mindset Online

Ik wil meer informatieDownload product sheet

PROGRAMMA OPZET

Outward Mindset Online (OMO) is op aanvraag beschikbaar voor ondersteuning bij organisatie of team ontwikkeling, en biedt ook een goede basis bij persoonlijke transformatie.

Het programma bestaat uit een aantal modules, lessen en downloadbare werkbladen die uitnodigen om direct te gaan toepassen. Zowel voor als tijdens als na het OMO programma begeleiden we middels coaching en consulting, passend bij de ontwikkelbehoefte die we helpen definiëren. Ook als je al eerder de 2 daagse Externe Mindset workshop (on line of in person) hebt gevolgd, helpt dit programma om je ervaringen verder te verdiepen. In situaties waarbij niet iedereen in een organisatie een live training kan bijwonen, kan dit programma juist ondersteuning bieden. Voor zakelijke klanten bieden we inzicht in voortgang en een speciaal Discussion Leader Programma om collega’s te kunnen begeleiden bij het OMO programma.

De tijdsinvestering is afhankelijk van de intensiteit waarmee je het programma doorloopt, we adviseren om gedurende twee maanden 1 uur per week te reserveren om gericht bezig te zijn met het ontwikkelen van je Externe Mindset middels dit online programma.

Beide programma’s, Outward Mindset Online en Discussion Leader, zijn sinds mei 2020 beschikbaar en zijn zeer goed ontvangen. Ervaring leert dat de combinatie met coaching of consulting impact vergroot, hiervoor bieden we diverse mogelijkheden.

OPTIES
A. Outward mindset Online: op je eigen moment de videocursus volgen.
– € 200 p.p. excl. btw

B. Outward mindset Online: op je eigen moment de videocursus volgen, gecombineerd met online gezamenlijke coachconsults; voor, tijdens en ná het Outward Mindset Online programma – € 775 p.p. excl. btw

C. Outward mindset Online: inclusief online gezamenlijke coachconsults voor je team – Prijs op aanvraag

Ik meld me aan voor het online programma

Ik wil meer informatie

Note: Outward Mindset Online requires one license per user. Completing this course does not give license to teach this content. See terms and conditions for details.