Outward Inclusion

Gelijkheid.
Diversiteit.
Inclusiviteit en eigenaarschap.

De Outward Inclusion-workshop helpt deelnemers om zich bewust te worden van onbewuste vooroordelen. Met behulp van praktische hulpmiddelen leer je om rechtvaardigheid en inclusiviteit binnen je team en in de organisatie toe te laten nemen.

De inspanningen van veel organisaties, om gelijkheid, diversiteit en inclusiviteit in een organisatie te stimuleren, zijn met name gericht op gedrag. Maar het gaat verder. Eventueel autoritair en dominant gedrag dat je wilt terugbrengen, komt vanuit een dieperliggende oorzaak: de mindset van iemand. Als je werkt aan veranderingen waarbij we deze mindset – de fundamentele manier waarop we anderen zien – niet wezenlijk mee laten ontwikkelen, verandert er niets.

De Outward Inclusion-workshop van Arbinger voorziet je van tools om zowel mindset als gedrag aan te pakken. Hiermee laat je gelijkheid, diversiteit en verbondenheid in je team en organisatie toenemen.

Ik wil meer informatieDownload product sheet

PROGRAMMA OPZET

Outward Inclusion is een eendaagse workshop die bestaat uit 2 dagdelen. Collega’s van alle niveaus van de organisatie worden uitgenodigd om deel te nemen aan dagdeel één. We hebben transformerende gesprekken die impact hebben op hoe we de mensen om ons heen zien.

De tweede sessie – Outward Inclusion voor leiders – gaat verder op dagdeel één door praktische instrumenten te bieden waar leiders mee kunnen werken om blijvende verandering tot stand te brengen. Leidinggevenden doen mee met beide sessies.

Deelnemers krijgen toegang tot het interactieve digitale handboek Outward Inclusion.

De Outward Inclusion Train-the-Trainer is een eendaagse workshop die deelnemers helpt om als gespreksleider in de organisatie te werken. Dit kan nadat Outward Inclusion en Outward Inclusion voor leiders gevolgd zijn.

DATA
Outward Inclusion: data volgen binnenkort

Ik meld me aan voor het programma

Ik wil meer informatie