Mindset bepaalt gedrag. Gedrag bepaalt resultaat.

Wij veranderen mindset.Bekijk Video

Over Arbinger

Wij veranderen Mindset, Gedrag en Resultaten. Als consultants en facilitators helpen wij organisaties daadwerkelijk in beweging te komen door middel van cultuurverandering.  Om effectief een verandering in een organisatie te bewerkstelligen, zal niet alleen het gedrag moeten veranderen, maar met name de mindset. Om tot deze diepere laag te komen,…

LEES VERDER

Ontbijtsessie - Maak vrijblijvend kennis!

Om kennis te maken met de Externe Mindset filosofie en theorie, organiseren we regelmatig kleinschalige inspiratie ontbijtsessies. Benieuwd? We verwelkomen je graag als onze gast!

Meer info & aanmelden

Registreer voor de workshop

Meld je aan voor de tweedaagse basis workshop. Deze vindt regelmatig plaats in Groenekan, Utrecht.

Registreer

Doe een Mindset Assessment

Test je eigen mindset en de mindset van jouw team of organisatie

Doe het Assessment

Lees over onze werkwijze

Lees meer over onze producten en diensten voor individuen, teams en organisaties

Lees Meer

Boeken

Verdiep je in de fundamentele begrippen van Arbinger via onze internationale bestsellers!

Onze Boeken

De Externe Mindset

Arbingers nieuwste boek bouwt voort op het werk van de afgelopen 35 jaar door de waargebeurde en meeslepende verhalen over de levens van meerdere leiders en organisaties terwijl zij de krachtige principes van een externe mindset' toepassen, om vervolgens eenvoudige maar diepgaande begeleiding en verschillende implementatietools te delen met de lezers en hun organisaties te helpen met een verschuiving naar een externe mindset.

De Box

Met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren, vertelt dit boek het verhaal van een man die wordt geconfronteerd met uitdagingen op zijn werk en in zijn gezin. Het brengt de fascinerende manieren aan het licht waarop we onszelf blind kunnen maken voor onze ware motivaties en onbewust onze eigen inspanningen om succes en geluk te bereiken saboteren. Vervolgens belicht het boek diepgaande, zelfs contra-intuïtieve manieren om ons werk en onze relaties te transformeren.

De Anatomie van de Vrede

Dit boek staat al 11 jaar op nummer 1 in de Amazon Best Sellers-lijst in de categorie Oorlog & Vrede en in de top vijf in de categorie Conflictoplossing en bemiddeling. Het onderzoekt vragen als: "Wat als we in onze conflicten met anderen iets liever willen dan oplossingen? Wat als we, individueel en collectief, systematisch de oorzaken van onze conflicten verkeerd begrijpen? En wat als we onbewust juist de problemen waarvan we denken dat we ze proberen op te lossen, laten voortduren? "

Op de hoogte blijven van artikelen, workshops, events en meer?

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Praktijk cases


Mindset Assessment

Iedereen opereert ergens langs een continuüm van intern naar extern. Ons standpunt over dat continuüm beïnvloedt in grote mate onze prestaties, invloed en individuele effectiviteit. Op dezelfde manier bepaalt de collectieve mindset van een organisatie haar cultuur en prestaties.

We bieden twee basis Mindset Assessments: Individueel en Organisatie gericht. Elk assessment heeft 10 vragen en kan onafhankelijk of in combinatie met de andere worden ingevuld. Naast het aangeven van de locatie langs het interne mindset – externe mindset continuüm, bieden de resultaten extra inzicht in specifieke gebieden van sterke punten en kansen. Wanneer organisaties deze analyse op grote schaal uitvoeren, krijgen zij gedetailleerd inzicht in de ervaring en perceptie van hun werknemers.

Hoewel iedereen op elk moment welkom is om de Mindset Assessments te doen, raden we ten zeerste aan om deze aan het begin van het werk met Arbinger te doen om een baseline in te stellen en vervolgens periodiek opnieuw te evalueren om de voortgang te meten en de inspanningen waar nodig aan te passen.

Na afronding van een assessment, presenteren we een analyse van de bevindingen, samen met aanbevelingen voor de stappen die nodig zijn om de mentaliteit en prestaties van de organisatie te verbeteren.

Doe het AssesmentExterne Mindset implementeren

Of je nu geïnteresseerd bent in individuele ontwikkeling, een goed werkend team wilt samenstellen of een organisatie wilt transformeren, we werken graag met je samen. We ondersteunen jou en jouw organisatie bij elke stap van het veranderingsproces.

Vermeld in het contactformulier wat jouw behoeften, doelen en uitdagingen zijn. Een van onze consultants neemt dan contact op om verder te bespreken.


Laten we beginnen!


Verzenden