Lucienne van der Linde

Facilitator

Lucienne van der Linde is al vijftien jaar succesvol senior leiderschapstrainer / consultant. Ze voert zowel lokale als Europese programma’s uit voor corporate bedrijven en internationale organisaties. Lucienne is ook programmaontwerper en programmamanager voor grote trainingsprogramma’s. Ze is gecertificeerde Multipliers-trainer (gecertificeerd door de Wiseman-groep) en vloeiend in zowel Engels als Nederlands.

Ze heeft vele jaren leidinggevende ervaring in de dienstverlenende sector en heeft daarom veel affiniteit met het bedrijfsleven en leiderschap. Ze heeft een brede kennis van mensen en bedrijfsprocessen. Ze is ook een ervaren management- en executive coach, die vele senior leiders heeft gecoacht in het behalen van hun doelen.

Lucienne gelooft in een no-nonsense aanpak en komt snel tot de kern van elke zaak. Een scherpe geest en een meelevend hart. Ze beschrijft zichzelf als betrokken, enthousiast en intuïtief, met talent voor een pragmatische toepassing. Ze is gemakkelijk te benaderen, heeft een goed gevoel voor humor en gelooft heilig in zelfreflectie en de kunst om dingen in perspectief te plaatsen. Lucienne aarzelt niet om moeilijke vragen te stellen en weet groei en inzicht te stimuleren zonder zwaar te worden. Ze verliest nooit de zakelijke context waarin mensen moeten opereren uit het oog.