Karla Wieringa

Facilitator

Karla is een van de partners van Ownpower in Nederland, ze heeft bewezen ervaring met het uitvoeren van outplacements en coaching bij organisaties zoals: Van Ede & Partners en DeBaak. Naast haar ervaring in bedrijven, werkt ze al meer dan 12 jaar succesvol met haar eigen klanten vanuit haar eigen kantoor.

Als senior executive trainer & coach werkt ze op een creatieve en interactieve manier voor zowel profit als non-profit organisaties in verschillende branches. Ze wil dat je ervaart wat je leert met je hersenen, hart en emoties. Haar achtergrond in theater helpt en inspireert haar klanten om op een authentieke en ‘uiterlijke’ manier op te treden. Samen met andere cursussen en technieken van Transactionele Analyse, NLP, Systemic & Transformational Leadership, kan zij een degelijke en solide basis bieden voor counseling en trainingsactiviteiten voor teams en individuen.

Haar hands-on mentaliteit gecombineerd met een goed gevoel voor humor is kenmerkend voor haar stijl; die het best zowel als diepgaand en mild kan worden beschreven. Ze is het meest gelukkig wanneer mensen hun ware aard durven tonen en hun persoonlijkheid en gevoelens uiten. Haar favoriete citaat is: kiezen is macht … of: wat je kiest om aandacht te geven, zal groeien …