Jennifer Lem

Facilitator

Jennifer werkt als programmaleider, trainer/adviseur en teamcoach, met focus op ontwikkeling van management, leiderschap en teams. Door de 14 jaar die ze in de dienstverlenende sector werkte, waarvan vijf jaar als managing director, heeft zij veel affiniteit met het bedrijfsleven en ruime managementervaring. Daardoor kan ze als adviseur/ trainer gemakkelijk de verbinding leggen tussen klantsituaties en opleidingsvraagstukken.

Jennifer begon haar carrière bij een training- en adviesbureau waar zij vooral werkte als trainer verhoortechnieken voor rechercheurs van politie en FIOD. Daarna maakte zij de overstap naar een creatieve dienstverlener waar ze werkte als accountmanager & trainer teamontwikkeling. Hier deed zij veel ervaring op met het vertalen van klantwensen en doelstellingen naar ontwikkelprogramma’s.

In de jaren die zij als managing director werkte adviseerde ze grote instellingen over uiteenlopende cultuur- en ontwikkeltrajecten. In deze rol heeft ze grote projecten tegelijkertijd gemanaged en haar gevoel voor commercie & return on investment verder ontwikkeld.

Jennifer is ambitieus, pragmatisch en verbindend. Ze is in staat te overtuigen en te motiveren. Doordat zij een situatie vanuit diverse perspectieven beschouwt, geeft zij mensen inzicht in besluitvorming bij zichzelf en in groepen. Door haar goede communicatieve vaardigheden leiden haar scherpe inzichten tot effect. Ze werkt gestructureerd, vlot en heeft een zeer goed overzicht over een complex geheel. Op een natuurlijke manier is zij commercieel en resultaatgericht en tegelijk toegankelijk en warm. Mensen omschrijven Jennifer als daadkrachtig, spontaan en stevig. Een aanpakker met inzicht.