Ingrid Veling

{$meta.job_title}

Ingrid is oprichter van Ignite coaching & consultancy. Zij is een generalist met een expertise in cultuurverandering, gedrag (organisatie en individueel), leiderschapsontwikkeling/talent ontwikkeling en diversiteitsvraagstukken. Deze expertises past zij toe in haar werk als executive coach, teamcoach, consultant, spreker, trainer en interim HR Directeur.

Ingrid heeft meer dan 25 ervaring als HR Directeur, coach en hoofd MD in de internationale financiële dienstverlening en de IT branche. In die rollen heeft ze een IPO, vele reorganisaties (afbouw en innovatie) en periodes van snelle groei meegemaakt. Leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en uitgerold, zich bezig gehouden met diversiteitsvraagstukken en veel ervaring opgedaan in het werken met verschillende culturen. Daarnaast heeft zij 3 jaar geleden een stichting opgericht (Polaris.community.com) die via o.a. een mentorprogramma de ontwikkeling en benoeming van vrouwen op key posities stimuleert.

De mensen met wie zij werkt omschrijven Ingrid als ‘grounded’, resultaatgericht, ervaren, creatief, nieuwsgierig en met een oog voor zowel de medewerker als het bedrijf en het verbinden van uitdagingen van organisaties met mensgerichte oplossingen.