Frank Uit de Weerd

Facilitator

Frank is een organisatiepsycholoog, executive coach en leiderschapstrainer / consultant, gespecialiseerd in het begeleiden van leiders en teams in kennisintensieve en innovatieve organisaties. Frank werkt in het Nederlands en het Engels en heeft een goed begrip van het Frans, Duits en Italiaans.

Frank brengt brede internationale ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, bedrijfsinnovatie en (culturele) transformatie. Hij bouwt op meer dan 26 jaar ervaring in Human Recources bij Royal Dutch Shell, waar hij functies bekleedde in Afrika (Gabon), Azië (Maleisië) en Europa (Nederland, België, VK). Zijn laatste rol in Shell was Vice President Human Resources voor Innovation, Research & Development.

Hij gelooft dat goed leiderschap de sleutel is voor een betere, meer bewuste en duurzame wereld. Het Arbinger denken past hier uitstekend in.

Frank bouwt snel een vertrouwde, veilige omgeving waarin individuen / teams buiten hun comfortzone kunnen experimenteren. Dit resulteert in significante persoonlijke groei en verbeterde bedrijfsprestaties. Hij is co-auteur van het boek Leidinggeven aan Innovatie (2016).