Mindset Assessment

Iedereen opereert ergens langs een continuĆ¼m van intern naar extern. Ons standpunt over dat continuĆ¼m beĆÆnvloedt in grote mate onze prestaties, invloed en individuele effectiviteit. Op dezelfde manier bepaalt de collectieve mindset van een organisatie haar cultuur en prestaties.

We bieden twee basis Mindset Assessments: Individueel en Organisatie gericht. Elk assessment heeft 10 vragen en kan onafhankelijk of in combinatie met de andere worden ingevuld. Naast het aangeven van de locatie langs het interne mindset – externe mindset continuĆ¼m, bieden de resultaten extra inzicht in specifieke gebieden van sterke punten en kansen. Wanneer organisaties deze analyse op grote schaal uitvoeren, krijgen zij gedetailleerd inzicht in de ervaring en perceptie van hun werknemers.

Hoewel iedereen op elk moment welkom is om de Mindset Assessments te doen, raden we ten zeerste aan om deze aan het begin van het werk met Arbinger te doen om een baseline in te stellen en vervolgens periodiek opnieuw te evalueren om de voortgang te meten en de inspanningen waar nodig aan te passen.

Na afronding van een assessment, presenteren we een analyse van de bevindingen, samen met aanbevelingen voor de stappen die nodig zijn om de mentaliteit en prestaties van de organisatie te verbeteren.

Doe het Assesment