PRAKTISCHE COACHCONSULTS

Praktische Coachconsults

Herken je dat je narrig wordt van bepaalde situaties, alsof je er maar niet verder mee komt. Dat zijn vaak juist situaties die ons uitnodigen om wat zaken te doorbreken, uit bepaalde patronen te stappen, voorbij onze neiging om de situatie/ iemand anders de schuld te geven hiervan. Juist ook door de steeds veranderende situaties merken we dat we gestretcht worden. En dat terwijl ons leiderschap nu belangrijker is dan ooit!

We nemen gewoon de power terug en kijken hoe we hier zelf doorheen breken! Dat is precies wat we doen met onze coachconsults, bestaande uit een serie van 3 praktische coachconsulten gericht op jouw leiderschap.

De vorm

In 3 sessies van 2 uur, online, in compacte groepen van 4 tot 6 deelnemers, werkt ieder aan de eigen situatie die je wilt doorbreken. We doen dit vanuit het externe mindset gedachtengoed, wat niet alleen jezelf naar de volgende fase helpt, maar je ook houvast geeft om met je collega’s een slag te maken.

De sessies worden begeleid door Ingrid Veling en/of Marjanke Edeling.

Data en investering

De eerstvolgende ronde is gepland in juni: op 8, 18 en 30 juni, van 10 – 12 uur.

Bij deelname ontvang je een van de boeken van Arbinger over de externe mindset. Je investering is € 525 voor de 3 sessies, en geloof het of niet, de opbrengst is zeker zo waardevol als bij individuele coaching. Ook door de ruime ervaring van beide executive coaches/ consultants én door het leren van elkaar.

En… voor leden van de linkedIn groep geldt een speciaal tarief voor de eerste ronde in juni, namelijk € 390.

Stuur een mail naar Marjanke voor meer info en aanmelding.

Webinar serie

Wil je alvast kennis met ons maken? Dat kan! Volg dan alvast onze gratis webinar serie De externe mindset interview series. Van 19 mei tot 30 juni bieden we iedere dinsdagavond op LindedIn een webinar aan, door en voor leiders. We interviewen iedere week een leider rondom een thema, delen een externe mindset model/inzicht en dagen je uit met een korte oefening, dat alles in nog geen 25 minuten per week.

Volg ons op linkedin, word lid van de LinkedIn groep Externe mindset series, zodat je op de hoogte blijft, we elkaar kunnen ontmoeten en we de verdieping in kunnen gaan. Ook vind je daar de al gehouden interview webinars. En… iedere 10e aanmelder ontvangt een boek van ons!