Karin de Wilde – Mooij

Partner bij Ownpower en gecertificeerd facilitator in de Externe Mindset materialen van Arbinger

Karin is partner bij Ownpower in Nederland en gecertificeerd facilitator in de Externe Mindset materialen van Arbinger. Zij heeft, veelal als consultant, bij uiteenlopende bedrijven en in verschillende disciplines gewerkt. In de tien jaar dat ze in Zuidoost Azië woonde, deed ze naast werkervaring waardevolle kennis op over andere culturen. Bij het begeleiden van organisaties bij hun cultuurverandering komen haar kwaliteiten samen.

Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsculturen in combinatie met haar verbindend vermogen maken dat zij mensen uit verschillende beroepsgroepen en uit alle lagen van de organisatie, weet mee te nemen. Zij zorgt ervoor dat de energie in individuen, en daardoor in teams, gaat stromen. Het draagt bij aan een positief werkklimaat en aan effectiviteit van teams en organisaties.

Karin heeft een Master in Arbeids- en organisatiepsychologie en ze spreekt vloeiend Nederlands en Engels.  Haar stijl kan omschreven worden als energiek, positief, persoonlijk en resultaatgericht.